Navigation
Johannes Nissen har fri 4-5/2 og 11-12/3, hvor man kan henvende sig til sognepræst Hans Otto Paludan på tlf. 64 87 11 01 og ferie mellem d. 13/2 og d. 19/2, hvor embedet varetages af Stig Saxbjørn på tlf. 65 95 50 55. Onsdag d.25/1 er der filmaften i kirkeskolen kl. 19.30, hvor vi som start på reformationsjubilæumsfejringerne vil gense Luther-filmen. *
Pastoratets historie

Nr. Nærå-Bederslev-Uggerslev-Nr. Højrup pastorat blev dannet i 1996, hvor det gamle Nr. Nærå-Bederslev pastorat blev sammenlagt med Uggerslev og Nr. Højrup sogne, der ved den lejlighed blev adskilt fra Skamby sogn, som de havde været sammen med i 25 år.
Sammenlægningen skete på baggrund af anbefalingerne i en rapport udarbejdet af Nr. Nærå-Bederslevs daværende sognepræst Poul B. Nielsen, der analyserede de kirkelige forhold på Nordfyn.
Sognene havde faktisk hørt sammen på andre måder tidligere i historien. Fra reformationen til slutningen af 1700-tallet var Uggerslev og Bederslev ét pastorat og Nr. Nærå og Nr. Højrup hørte sammen.

Sognenes nye menighedsråd begynder 27. november

I de fire sognes menighedsråd har man nu konstitueret sig for det kommende år, og er klar til at begynde den ny periode, der starter 1. søndag i advent med det nye kirkeår.

I Nr. Nærå menighedsråd er Grete Nielsen gået ud og ind er trådt Jens Bo Rasmussen.

Formand er fortsat Birgit W. Andersen.

I Bederslev menighedsråd er Hans M. Hansen og Bodil Green trådt ud og ind er trådt Britta Walsted-Rasmussen og Kristina Christensen.

Formand er fortsat Bo Maegaard.

I Uggerslev sogn er Helle Rasmussen og Tina Bjørnskov gået ud og ind er trådt Charlotte Andersen Errebo og Rosa Anna-Lise Skovborg Svenstrup.

Formand er fortsat Lars Jensen.

I Nr Højrup sogn er der ingen ændringer i menighedsrådets sammensætning.

Formand er fortsat Jane Kjeldsen.

De øvrige poster, der blev fordelt i konstitueringen kan ses under de enkete menighedsråd i menuen ude til venstre. Her vil der også komme billeder af de nyvalgte så snart de bliver klar.

Filmaften [Bemærk ONSDAG!]

Onsdag d.25/1 er der filmaften i kirkeskolen kl. 19.30, hvor vi som start på reformationsjubilæumsfejringerne vil gense Luther-filmen. Bagefter taler vi om filmen

Her er traileren:

Begivenheder